Direct persoonlijk advies? Bel: 030 605 22 22 Ma t/m vrij 8.00 - 17.30, za 9.00 - 12.00
Delen:

Over EPC

EPC is een ervaren en toonaangevend fullservice grafimediabedrijf in de regio Utrecht dat haar klanten over heel Nederland al meer dan 25 jaar voorziet van snelle levering met de hoogste kwaliteit. Vanuit ons kantoor in Nieuwegein specialiseren wij ons onder andere in printen en kopiëren, digitaal drukwerk, handelsdrukwerk, fulfilment, grafische vormgeving en vele manieren van afwerking.

Het beste printwerk en drukwerk in Utrecht en omgeving

Een no-nonsense mentaliteit en flexibele instelling zorgen er al jaren voor dat onze klanten rondom Utrecht én daarbuiten EPC als de eerste keuze beschouwen als het gaat om printwerk, drukwerk en grafische vormgeving. Ons team van grafische professionals werkt met volle aandacht en passie aan uw producten en ontwerpen. Ons doel? U helpen uw bedrijf professioneel te presenteren aan uw doelgroep.

Van copyshop tot grafimediabedrijf

Wat eerst een copyshop in Nieuwegein was, groeide in de loop der jaren uit tot een totaalleverancier in de grafische dienstverlening die landelijk opereert. Voortdurende innovaties in apparatuur en kennis liggen hieraan ten grondslag. Zo maken we al uw wensen op grafisch vlak waar. Precies zoals u het wilt: van zwart-wit tot kleur, van zeer groot tot zeer klein, van ontwerp tot realisatie, van nasnijden tot hardcoverboeken, van postpakket tot pallettransport en van printen tot kopiëren en drukken.

Grafische producten conform uw wensen

Bij ons geldt: afspraak is afspraak. EPC wil graag blijven groeien en ontwikkelen. Maar hoe dynamisch het bedrijf ook is, traditionele waarden vergeten wij niet. De klant staat voorop in alles wat we doen; wij stellen ons daarom graag op als uw partner en helpen u bij het inventariseren van uw wensen, de aflevering en aftersales.

Bent u particulier, eenmanszaak, MKB bedrijf of een multinational? Iedereen is bij ons van harte welkom!

Print en drukwerk in Utrecht en omstreken

EPC levert hoge kwaliteit drukwerk en voert opdrachten rondom digitaal printen en andere grafische vormgeving uit voor klanten in de omgeving van Utrecht. Met name in Nieuwegein, IJsselstein, Vianen en Amersfoort worden vele van onze grafische producten afgenomen door een diversiteit aan bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opleidingsinstituten, reclamebureaus, zorginstellingen, bedrijven in de automotive-branche, overheidsinstellingen, retail- en MKB bedrijven.

Laatste nieuws

Meer nieuws