Direct persoonlijk advies? Bel: 030 605 22 22 Ma t/m vrij 8.00 - 17.30, za 9.00 - 12.00
Delen:

Opmaak en ontwerp

Opmaak en ontwerp

EPC bied u professionele en betaalbare grafische ondersteuning. Wij het juiste adres voor uw vormgeving, beeldbewerking en creatieve opmaak. Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van vele verschillende communicatie-uitingen. Omgeving Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Houten etc.

Offerte aanvragen
Beschrijving

Opmaak en ontwerp

Bent u op zoek naar professionele en betaalbare grafische ondersteuning? Dan bent u bij EPC aan het juiste adres voor uw vormgeving, beeldbewerking en creatieve opmaak. Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van vele verschillende communicatie-uitingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan; advertenties, folders, brochures, flyers, posters afdrukken, lesmaterialen en complete huisstijlen. Het uitvoeren van uw aangeleverde ideeën tot een drukklaar grafisch ontwerp en het bewaken van uw huisstijl behoren ook tot de mogelijkheden. We horen graag wat uw wensen zijn.

EPC werkt met alle bekende opmaakprogramma’s voor PC’s en Macintosh:

  • InDesign
  • Photoshop
  • Illustrator
  • Adobe Acrobat

Ook zijn wij bekend met de voornaamste programma’s van het Microsoft Officepakket. Heeft u een open bestand? Ook dat kunnen wij verwerken.

De vormgeving van uw documenten is erg belangrijk voor het eindresultaat. Als bedrijf moet je herkenbaar zijn voor je klanten. Een visuele identiteit is daarom een must, hiermee laat u aan de buitenwereld zien wie u bent en wat u doet.

Kiest u voor copyshop EPC in Nieuwegein, dan kiest u voor een betrouwbare partner in de omgeving van Utrecht met ruim 25 jaar ervaring in grafische vormgeving, beeldbewerking en opmaak. Zowel zakelijk als privé, vanaf het concept tot de uiteindelijke creatie. Altijd met aandacht gemaakt!

Opmaak en ontwerp

Opmaak en ontwerp

Opmaak en ontwerp

Opmaak en ontwerp

Stel uw vraag

Opmaak en ontwerp

Stel uw vraag
Contact Electronic Printcenter Nieuwegein (EPC)
Archimedesbaan 19 3439 ME Nieuwegein
Tel:030 605 22 22