Direct persoonlijk advies? Bel: 030 605 22 22 Ma t/m vrij 8.00 - 17.30, za 9.00 - 12.00
Delen:

Verhuisbericht

We hebben iets leuks te melden, we gaan weer verhuizen. In de afgelopen jaren hebben we een significante groei doorgemaakt waardoor wij in ons huidige bedrijfspand uit ons jasje zijn gegroeid. Dit heeft er toe geleid dat wij per 23-09-2019 zullen verhuizen.

 

Met deze verhuizing zitten wij weer wat ruimer in onze jas en kunnen we de groei van ons bedrijf verder continueren en hiermee onze klanten nog beter van dienst zijn.

 

De verhuizing heeft er ook toe geleid dat wij nagenoeg het gehele machinepark zullen vernieuwen met vele nieuwe mogelijkheden.

 

Naast het vernieuwen van het bestaande machinepark, gaan we ook investeren in nieuwe flatbed printers als zeefdruk voor het bedrukken van vaste plaatmaterialen. In de afwerking zal een vol automatisch snijsysteem worden geplaatst voor het snijden, boren, rillen, fresen en insnijden van de plaatmaterialen. Perfect voor het maken van customize; POP displays, bedrukte dozen en verpakkingsmaterialen, mock-ups, 3D displays, contouren van harde foammaterialen en nog heel veel meer!!!

 

Ook onze magazijn/fulfilment afdeling krijgt 900 m2 extra om klaar te zijn voor de toekomst.

 

Meer nieuws en updates volgen snel.

 

#klaarvoordetoekomst

#heelveelnieuwemogelijkheden

#ambitie

#veelzijdigstevanmiddenNederland