Direct persoonlijk advies? Bel: 030 605 22 22 Ma t/m vrij 8.00 - 17.30, za 9.00 - 12.00
Delen:

EPC: VAN COPYSHOP TOT FULLSERVICE GRAFIMEDIABEDRIJF

 

EPC: Van copyshop tot fullservice grafimediabedrijf

Zesentwintig jaar geleden gestart als copyshop in Nieuwegein. Tegenwoordig toonaangevend in de wereld van grafimedia. Familiebedrijf EPC biedt de complete oplossing voor alle printmedia. Het bedrijf groeide de laatste jaren exorbitant en dus werd het tijd voor een nieuwe locatie.

 

Jeffrey Gruters, eigenaar van EPC, staat bij de ingang van het nieuwe onderkomen. Het pand heeft bijna vijf keer zoveel oppervlakte, een nieuw machinepark voorzien van de laatste technische snufjes en een showroom. EPC aan de Fultonbaan in Nieuwegein lijkt in niets op een copyshop. Jeffrey: ‘Dat zijn we al jaren niet meer. EPC is gegroeid naar een grafische businesspartner voor grote en kleine bedrijven. Multinationals, mkb’ers en particulieren weten ons te vinden. Zij komen met een vraag en wij verzorgen de rest.’

 

No-nonsense mentaliteit
De no-nonsense mentaliteit van EPC wordt door de klanten gewaardeerd. EPC gaat verder waar de meeste drukkerijen stoppen. Jeffrey: ‘Als er vrijdagmiddag om kwart voor zes gebeld wordt dat er maandagochtend duizend cursusmappen in Amsterdam moeten liggen, dan regelen we dat. Gaan we gewoon even door. We werken sowieso zes dagen in de week.’ Niet voor niets zei een klant onlangs tegen een bedrijf dat een goede grafische mediapartner zocht: “Gooi het bij EPC over de schutting. Het komt altijd goed en op tijd in orde.”

 

Professioneel presenteren
EPC werkt landelijk. Internationaal zelfs. Bedrijven en particulieren komen graag bij ons omdat de grafische professionals van EPC meedenken over de producten en ontwerpen van de klant. Jeffrey: ‘Het is ons werk om ervoor te zorgen dat onze klanten zich professioneel presenteren aan hun doelgroep.’ Om dit te bewerkstelligen maakt EPC gebruik van de nieuwste printers die makkelijk 10 tot 15.000 vellen per uur produceren. Ook printen op groot formaat of afwijkende afmetingen zijn voor EPC geen enkel probleem.

 

Van visitekaartjes tot relatiegeschenken
Naast opmaak, ontwerp, digitaal drukwerk en handelsdrukwerk zorgt EPC ook voor grafische afwerking, direct mail, voorraadbeheer en fulfilment. Jeffrey: ‘We zijn een totaalleverancier als het gaat om grafische dienstverlening.’ EPC levert vele producten, van visitekaartjes tot banieren van 5 bij 5 meter, boeken, pos-materiaal voor reclamedoeleinden, folders, flyers, menukaarten en nog veel meer. Sinds kort kunnen ook relatiegeschenken via EPC besteld worden. Ruim 20.000 artikelen kunnen op kleur en met logo en/of tekst bedrukt worden. Het past volledig in de filosofie van EPC; hét communicatieplatform voor printmedia. De klant kan snel en eenvoudig alles via één loket regelen. En dat wordt gewaardeerd!

Interview Ondernamen - 2016 September