Direct persoonlijk advies? Bel: 030 605 22 22 Ma t/m vrij 8.00 - 17.30, za 9.00 - 12.00
Delen:

EPC Nieuwegein sponsort de flyers en machtigingsformulieren voor de Grootste Kerstboom van Nederland.

NIEUWEGEIN - Als de lampjes aan zijn en het is helder weer, is ie van grote afstand te zien, de Grootste Kerstboom ter Wereld in IJsselstein. Daarnaast passeren duizenden mensen hem dagelijks op weg van en naar hun werk. Het is een initiatief voor en door de bevolking. Deze week start de werving van donateurs om de verlichting dit jaar weer mogelijk te maken.

Manager Marketing & Sales Jeffrey Gruters van EPC Nieuwegein overhandigt de Flyers aan de coördinator donateurs Roel de Vries.
Met het drukken van de Flyers en machtigingsformulieren gaat de donateursactie voor de Grootste Kerstboom van Nederland weer van start. Dit jaar sponsort EPC Nieuwegein, al ruim 20 jaar een totaalleverancier in de grafische dienstverlening, het drukken van de 60.000 Flyers.

Afgelopen week nam Roel de Vries, coördinator van de donateursactie Stichting Kerstboom de eerste exemplaren in ontvangst.

Op de foto v.l.n.r.: Jeffrey Gruters, Roel de Vries

De 60.000 machtigingsformulieren worden in de komende dagen door een andere sponsor PostNL gratis verspreid in regio Nieuwegein, IJsselstein en Lopik. Met deze Flyer kunnen mensen zich opgeven als donateur van de Kerstboom. Het nieuwe bestuur is intussen enthousiast begonnen met de voorbereidingen en is vastbesloten De Grootste Kerstboom ter Wereld dit jaar weer te laten branden. Dat kan echter alleen met hulp van de bewoners in de regio.