Direct persoonlijk advies? Bel: 030 605 22 22 Ma t/m vrij 8.00 - 17.30, za 9.00 - 12.00
Delen:

Donatie EPC Nieuwegein

Donatie EPC Nieuwegein

 

Blij met tweedehands fietsen

 

Bewoners en begeleiders van Eekhoornstraat 5, 7 en 9 pakken tegenwoordig wat vaker de fiets. Dit is mogelijk dankzij een gift van Electronic Print Center in Nieuwegein.

 

Begeleider Ruben Naafs: "Onze bewoners hebben allemaal een eigen fiets. Met de gift van EPC hebben we een paar tweedehands exemplaren aangeschaft, zodat wij nu ook als begeleiders fietsen tot onze beschikking hebben. Hierdoor kunnen we vaker met de bewoners op pad. Bijvoorbeeld om met de hele groep boodschappen te doen. Of één op één naar een evenement of naar Ede. Zeker op Eekhoornstraat 9, waar de jongeren worden getraind naar een grotere zelfstandigheid, is de fiets een belangrijk hulpmiddel. Voorheen gingen we in dit soort situaties met de auto. Die kunnen we nu laten staan. Door de dingen zoveel mogelijk op de fiets te doen wordt de zelfstandigheid van onze bewoners vergroot en krijgen ze meer kans om te integreren in de samenleving."

 

Jeffrey Gruters, algemeen directeur EPC Nieuwegein: Wij geven graag een vervolg aan de inmiddels jaarlijkse traditie, om een gift te doen aan de cliënten/bewoners en begeleiders van sHeerenloo.