Direct persoonlijk advies? Bel: 030 605 22 22 Ma t/m vrij 8.00 - 17.30, za 9.00 - 12.00
Delen:

Grootformaat printen

Grootformaat printen

EPC is uw specialist voor grootformaat printen, wij kunnen uw boodschap op vele manieren printen en afwerken.Wij printen o.a. posters, billboards, stoepborden, doeken etc. Omgeving Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Houten etc.

Offerte aanvragen
Beschrijving

Grootformaat printen

De boodschap van uw communicatiecampagne helder overbrengen, dat is uw voornaamste wens. Het liefst bereikt u daarmee meteen een groot publiek terwijl u de kosten hiervoor minimaliseert. Dat kan bijvoorbeeld met offline communicatiemiddelen als posters en displays. EPC helpt u vanuit de omgeving Utrecht daarom graag om uw boodschap op een groot formaat te printen.

Beeld of boodschap op groot formaat printen in Utrecht

Bij grootformaat printen gaat het erom dat uw boodschap zowel visueel als tekstueel het juiste gevoel overbrengt en van een afstand door veel mensen gezien wordt. Het gaat bijvoorbeeld om displays in een zaal of een winkel, billboards, of reclameproducten zoals posters. Moet het dan altijd een commercieel doel hebben? Nee. Ook uw favoriete foto printen wij graag voor u in een groot formaat. Zelfs als het om één exemplaar gaat.

Mogelijke formaten zijn:

  • A-formaten
  • B-formaten
  • Abriposters
  • Stoepbordposters
  • Afwijkende formaten tot 150 cm breed
"Elke boodschap mag gezien worden. Of het nou alleen in de regio Utrecht is, of in het hele land. Daarom printen wij uw printwerk ook in groot formaat"

U kunt deze posters op verschillende manieren door ons laten afwerken. Denk met name aan plastificeren, lamineren, contour snijden, canvas spannen op frame, plakken op foam/forex et cetera.

Kwaliteit en maatwerk

Wat is uw doel? Wat is de boodschap? Welke voorkeuren heeft u ten aanzien van de materialen? Allemaal vragen die de technieken rondom printen op een groot formaat bepalen. Daarom is er voor iedere vraag die u bij ons neerlegt een unieke oplossing. Wij adviseren u graag en garanderen u de hoogste vakkundigheid.

Bouwtekeningen printen

Wilt u technische tekeningen in zwart en/of full colour laten printen? Ook dan kunt u bij copyshop EPC terecht. U kunt uw tekeningen digitaal of analoog aanleveren. Op uw verzoek verkleinen of vergroten we deze tekeningen vervolgens met een maximale breedte van 90 cm. Meenemen? Geen probleem. Alle tekeningen worden na productie keurig tot een handzaam formaat gevouwen of opgerold.

U kunt ook voor overige zaken bij EPC terecht zoals flyers drukken en folders drukken

 

Grootformaat printen

Grootformaat printen

Grootformaat printen

Grootformaat printen

Stel uw vraag

Grootformaat printen

Stel uw vraag
Contact Electronic Printcenter Nieuwegein (EPC)
Archimedesbaan 19 3439 ME Nieuwegein
Tel:030 605 22 22